onsdag 28 maj 2008

Blixtrar och dunder

Ikväll är vi omtumlade. Barnen somnade under det att ett hejdundrandes åskoväder skakade huset. Vi har haft en händelserik dag. Jemima slutade sitt första skolår. Vi är så stolta över dig Jemima! Be gärna för henne och Josef då de skall göra ett stort prov på fredag som är avgörande för nästa fas.
Idag har vi haft en "Aussie-hero" här på besök som gett oss många goda råd och mycket uppmuntran. Precis innan han kom, kom Sunnans man (Phåns svåger) och ville bli frälst. När sedan vårt besök anlänt, så ringer en av våra grannar och bad om att få träffas. Två sekunder senare ringer han på och vill bli frälst.

5 kommentarer:

Anonym sa...

WOW!!

Margareta sa...

Ett tag sen jag var inne på bloggen. Har varit i London en vecka.Sen är det lite extra bestyr inför Wilhelms student på torsdag nästa vecka.
Fantastiskt vad Gud gör hos er. För mig verkar det som att det varit ett rikt, välsignat, händelserikt och inte alltid lätt år, ert första i Thailand.Vi ber för barnens prov på fredag.Det här är Dagen D för Wilhelm, dvs han kör upp vid lunchtid.
Snart är ni här i Sverige.Det ska bli roligt att träffas igen.Hur länge blir ni hemma? Förstår att det är viktigt med förbön för arbetet där nere under den period ni är i Sverige.Ha en skön helg.Kramar till er alla, Margareta

Theresia sa...

Fantastiskt att höra!!! Kramar och välsignelse!!

Anonym sa...

Jag gråter av förkrosselse och glädje.Bönen och fastan utgör skillnaden.Det ska gå bra för Jemima och Josef!!! Jag längtar efter er!
En persisk familj har bjudit Sven,mig o Mathilda 6juni för att vi ska berätta om vår tro!Dom är så hungriga efter Gud. Gud verkar i Sverige.En nyfrälst kvinna i min cell bad för sin man till frälsning vid frukosten 1maj.
Kram Inga

Caroline sa...

Grattis Jemima att ha klarat första skolåret i Thailand med nytt språk. Lycka till du och Josef med provet på fredag.

Välkomna hem till Sverige hela familjen!!! Hoppas ni kommer få några härliga veckor med släkt, familj och vänner.