söndag 19 oktober 2008

Allting har sin tid

Vårt studentvisum går nu ut så vi har åkt till Malaysia för att förnya visum och passar på att ta några dagars vila. Det är en speciell tid att vara småbarns förälder. Varje fas i livet har sin tjusning. Att tro att man kan få vila med fyra aktiva barn kräver mycket planering och hårt arbete... Men finns det något så underbart som ett barn som sover. (bilden är från vår utflykt till byn i lördags)

6 kommentarer:

Margareta sa...

Cool kille.Ser fantastiskt skönt ut.
Man får en alldeles speciell känsla inombords.
Tänk att vi är Guds barn. STORT!
Önskar er en trevlig nytta-med-nöje-resa till Malaysia.
Margareta

Anonym sa...

Det ser jätte härligt ut att ligga så där. Snart kommer Leif o jagatt ligga och lata varje dag i solen på Gran Kanaria. Imorgon 23/10 åker vi från Västerås till San Agustin för en veckas avkoppling. "40-årig bröllopsresa" Vi älskar er alla och ha det bra. Kramar Ewa & Leif

Anonym sa...

HEJ Daniel och Paulina! (elller som dom säger inom den Kristna delin i Rastafari Rörelsen 12 Tribes of Israel, Var Hälsad Broder och Syster i i Vår Herre och Frälsares Jesus Kristus Namn!) Det är intresant att spännande att läsa och följa hur det går för er där nere i Bangkok, Gud Välsigne Er Jerker!

finlandssvensk mamma sa...

Älskade vänner! (känns det som fast vi aldrig har träffats :-)) Det var ett tag sen jag var in på er blogg, så nu hade jag mycket att "catcha upp". Åh, vilka underbara vittnesbörd ni har, Gud är så god och det är så uppmuntrande att ta del av hur Herren använder er där nere. Vi tror att Herren använder oss också här uppe i den kalla nord, som behöver Jesus mer än någonsin! Kram och halleluja!

Mathilda sa...

Ni är hjältar! Kram...

amanda sa...

vad härligt det ser ut.
Barn är väl för söta när de sover :-)
Skönt att ni haft en bra Malaysiaresa. Hoppas att del blev lite avkoppling. Snart kommer ju mormor och morfar och hälsar på er och då får ni pasa på att få lite vuxentid också. Vi hade lyxen att få en barnfri helg i Stockholm förra helgen. Det var välgörande.

Många kramar

Amanda