söndag 19 juli 2009

Back in action

Det är gott att vara tillbaka här i hettan! Resan gick mycket bra, ingen sov så mycket men alla var vid gott mod. Bara ett dygn efter att vi landat tog en av våra vänner med sig en kompis vi aldrig tidigare träffat och nu ville de börja ha bibelstudier. Lagom mosiga försökte vi uppmuntra dem och inbjöd dem till söndagen. (Vi behöver se över vår planering innan vi kan köra igång med bibelstudier med denna nya grupp) Nu har vi kämpat oss igenom lite jet-lag, hunnit med lite ärenden, träffat några andra av våra vänner och så firat gudstjänst!

Vilket härligt gäng Gud har gett oss! Ja, vi är fascinerade över kärnan i LifeCenter gänget här. Idag var det fyra nya med trots att det varit en hel del som lämnat staden under sommaren. Ingen ville gå hem efter gudstjänsten... Jemima hade bakat muffins och så hade vi färsk thailändsk frukt som serverades i efterhänget. Hela vår familj njöt av att få vara med detta glada gäng.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi ber att det som redan har hänt i
församlingen ska multipliceras hela tiden.Jag ber att vi ska få se
människor döpas när vi kommer ner.
Jag känner en sån glädje i hela kroppen när jag läser bloggen o tar del av vad som sker.
DET ÄR GUDS TID FÖR ASIEN!!!!!!
Kram Inga

Martin sa...

Kul att höra om vad som händer i församlingen. Hade jag bott i Bangkok hade det här varit "the place to be". Glöm inte bort att varje dag är viktigt, att varje person är viktig och att församlingen är viktig ;) Kram

Anonym sa...

vad härligt med en levande församlng i bangkok!var där i juli och undrade om det fanns levande kristna där...
Det gör det!! Tack Gode Gud för det
Gud välsigne er!