tisdag 22 december 2009

Celebrate Christmas IIDenna söndag började vi med lite sköna moves på parkeringen utanför JL Bangkok hotel. Sedan startade ett program med julsånger, videoklipp, lovsång och julberättelser om den verkliga stjärnan och kärnan. För varje vecka blir det bättre ljud och vi är riktigt nöjda över dessa två speciella söndagar då vi verkligen fått till en skön julstämning och go atmosfär i gänget.

Här i Bangkok så finns det så mycket kommers och julpynt runt de stora köpcentrumen. Julmusiken ekar men trots detta så känns det bara som om det mest är ett enda stort vackert inslagspapper. Själva paketet är för de flesta tomt. De flesta har ännu inte hört julevangeliet. Men allt fler upptäcker detta nu. När vi berättar sanningen om att Jesus kom för att visa oss vem Gud är, ge oss verkligt liv och rädda oss från ondskan lyser många upp. De önskar varandra "God Jul" på ett nytt sätt. God Jul!

2 kommentarer:

Caroline sa...

God jul och gott nytt år kära vänner! Här i Sverige är det snö och kallt och riktig vinter sedan en vecka tillbaka. Får en vit jul här i år.

Kramar Caroline

Caroline sa...

Måste ha varit extra spännande och roligt för Jonatan att se snö och åka pulka.

Kramar Caroline