lördag 25 december 2010

God Jul!

(Tyvärr funkar inte längre vår länk till videoklippet. Kommer ett nytt om några dagar)

Denna höst har varit den mest intensiva i våra liv. Utan överdrift. Och nu avslutas snart detta år. Idag är det annandagen. Igår hade vi vårt största möte hittills i vårt församlingsplanteraräventyr. Ja, ingen mega grej dårå, men för oss var det stort. Men det återkommer vi till om någon dag. Här kommer en liten video hälsning, klippet börjar med att Jemima inleder skolans julkonsert, ackapella och inför drygt 700 föräldrar. Vi är inte lite stolta...

Videoklippet fortsätter sedan med hur vi packar julklappar. För en vecka sedan så fick vi möjligheten att ta ut alla flykting-barn på fängelset vi besöker. En vakt som verkligen varit negativt inställd och nekat många andra besökare bad oss, vår församling, att göra något för barnen under jul. Favör! Vi hann knappt nämna om behoven för någon. 150 fina gosedjur inköptes och paketarades med frukt, godis, ritblock, kritor, penna, necessär osv. Stort tack till alla som ville vara med. Vi fick faktiskt neka några gåvogivare... Men däremot vill vi uppmuntra er att göra det möjligt för oss att inte bara ge en gåva på jul. Vi besöker detta fängelse i regel varje vecka. Vi vill visa dessa flykting familjer att vi kommer ihåg dem. Gud ser dem.

Ja, tänk, när Jesus föddes fick han och hans föräldrar fly som flyktingar. Denna jul kan de flesta av oss sitta tryggt och fira med familj och vänner. Och det är ju så det skall vara. Låt oss fira att Jesus kom för att rädda oss och ge oss ett hopp som aldrig sviker. Så kan vi fortsätta att jobba imorgon, för att fler skall få detta hopp.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ni gör de bästa!! Är o gör de Jesus skulle göra - ni är bäst!! Loots oof love and blessings from kallt o snöigt norden! //Noomi.M

Anonym sa...

Tack Jesus för att Han använder er mäktigt i Asien!

Anonym sa...

Ni är så fräscha så man blir riktigt avundsjuk. Men vi ber för er att det så ska förbli, och att Guds vilja får ske i det arbete ni står i.
Gud är med Er ni tappra stridsmän!
/ Henry S.

Anonym sa...

Jag blir sååå lycklig av att höra alla fantastiska segerrapporter
Vi vill önska er ETT UNDERBART GOTT NYTT ÄR!
Hälsa alla i församlingen!!!Vi älskar er.
Sven och Inga

Anonym sa...

Jag blir sååå lycklig av att höra alla fantastiska segerrapporter
Vi vill önska er ETT UNDERBART GOTT NYTT ÄR!
Hälsa alla i församlingen!!!Vi älskar er.
Sven och Inga