fredag 16 december 2011

Julfest för fängelse barnen

Vilken dag! En av årets höjdpunkter! Vi fick liksom förra året hålla i fängelse barnens julfirande. Med sånger, lekar och ett drama fick vi presentera julevangeliet för dessa underbara juveler. Det är i år över hundra barn som firar jul i fängelset här i Bangkok, de är alla flyktingbarn med mörka historier i bagaget. Men vilken hunger på Jesus! När vi berättade om att Jesus kan rena hjärtat från allt mörker, all synd och hat, och ge en en nytt hjärta var de som vilda med att symboliskt få lämna ett svart pappers hjärta för att se hur Jesus kunde förvandla det till vitt och ge dem ett nytt.

Vi bjöd också på födelsedags tårta och fika för att fira Jesus födelsedag. Efter det uppträdde några av barnen för oss och sedan så fick de sina paket. I år gick temat på zoo, med små gåvor som tandborste, hårborste, fint mjukisdjur, kritor, tvål, ritbok och skrivbok, godis, kex, äpple och en handduk osv.

Vilken glädje det är för oss att få vara med om detta. Stort tack till alla er som gör det möjligt för oss att göra detta för en av dessa Jesus minsta.

God jul!

1 kommentar:

Anonym sa...

Wow!! Ni gör ett så underbart jobb !! Jag tackar Gud för er, villigheten, kärleken, glädjen!