onsdag 2 januari 2008

Då drar thaistudierna igång igen

Efter nästan två veckors ledighet så drar thaistudierna igång igen. Vi har haft några sköna dagar då vi bl.a. hunnit möblera om och köpa ett skrivbord. Vi har även skickat ut vårt nyhetsbrev, Service. Har du inte fått det men vill gärna ha det, se till att vi får din adress. Fyll i formuläret längst ned på sidan.

Dessutom hade vi tre lata dagar nere i Hua Hin i mellandagarna. Det kändes nästan som vi var i Sverige (förutom att vi svettades i trettiogradig värme). Överallt där man gick kunde vi höra någon tala på vårt modersmål. På stranden var vi omringade av solbadande svenskar. Vi bodde dessutom mittemot ett svenskt kafé, Claes, som serverade underbar svensk husmanskost och dessutom semlor och prinsesstårta... jo vi hade det bra...
Men nu är vi tillbaks i vårt älskade Bangkok och skall på nytt sätta oss i skolbänken. Glöm inte bort att be för oss när det gäller språket, det är så viktigt.

1 kommentar:

Margareta sa...

Låter som ni haft ett välbehövligt avbrott, innan vardagslivetmed skola och språkstudier i Bangkok drar igång igen.
har sagt det förr men jag tror Gud gett er en naturlig(medfödd) förmåga vad gäller musik som ligger väldigt nära språk, dessutom är ni rätt unga och FRAMFÖRALLT har ni ju tillgång till Hjälparen även Läraren den DHA. Förväntar mig framgång för er alla.Det är Guds natur att tänka på helheten,absolut inte lämna nåt åt slumpen. Har han tagit er till Bangkok. Gett er det fina huset. Hjälp med hemmet, barnen. Sänt vänner = asiater i er väg. Det ligger verkligen i hans intresse att ni ska kunna lära er språket också. Vet också att han ibland stretchar oss, utmanar oss.
Men han har ju lovat oss SEGER!
Hälsningar från snoriga,snuviga fru Svensson i ett för dagen vitt Västerås