måndag 21 januari 2008

Jonathans party

Några vänner till Jonathan med familjer kom på födelsedagskalas igår. Paulina hade bakat en underbar tårta i vår nya ugn (en försenad julklapp). Med riktig vispgrädde och färska jordgubbar från Thailand!

Så roligt att få lära känna dessa vänner lite mer. Vi trivs bättre och bättre här. Vänner är ju en så viktig del av livet. Fortsätt gärna och bed för att Josef och Jasmine också skall få bra vänner här.

4 kommentarer:

Margareta sa...

Roligt , att ni trivs bättre och bättre. underbart med vänner. Vet av erfarenhet när vi flyttat med våra barn, hur viktigt det är för barnen att hitta kompisar.Helst riktiga vänner. Ibland har det blivit så med en gång, ibland har det tagit lite längre tid. Gott att veta att Gud inte gör några misstag, inte glömmer något i det hela. HERREN FÖRSER även med kompisar. SÅ ÄR DET! Josef och Jasmin är inkluderade i dessa underbara löften. AMEN.
Lite vårlikt här idag. Blir ngt kallare imorgon men sen milt igen.K
Kramar till er alla

Anonym sa...

YES - de ska vi be för!! LOOOVEE o TAKE CARE//Noomi.M

Anonym sa...

Nu är jag här igen. Vilken fin bild på dig och Jonatan, Paulina tillsammans med de andra kvinnorna med deras bebisar. Gripande, när man tänker på hur det var för ett år sedan.
"Evangelium i praktiken"skulle kunna stå som överskrift. Du har en stor och underbar därtill välsignad uppgift som mamma, hustru och medsyster till dessa kvinnor."Herren har sagt sitt ord, en här av kvinnor sprider segerbudet" Ps 68:12/ Margareta

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen Paulina!

Du är en kvinna med ett stort hjärta, stor skönhet, stark karaktär och stark vilja! Å jag gillar dig!

Jag älskar dig!

Ha en underbart härlig dag!
Fil.4:6-7.Matt.7:7-11.
Hälsa familjen!
\Kram/ Jennie S. med familj