onsdag 13 februari 2008

Ett år senare

För ett år sedan hade vi ingen aning om att vi skulle åka till Bangkok. På alla hjärtans dag förra året talade Gud till oss om att vi skulle åka till Krung Thep. Vi hade då ingen aning om vad det var. Men nu är vi här... För oss är bara det ett stort mirakel. Och imorgon skall vi ha poolparty med dop!

5 kommentarer:

Noomi sa...

Ja, tänk vad som har hänt om ett år, 2 eller 5 år då!! Bra ibland att påminnas om GUDS perspektiven och uppmuntra varandra med dessa oxå. Kanske inte så fel att ibland faktiskt blicka tillbaka i vårt liv/vår tjänst och se GUDs verk. I psaltaren gör de ju de ett flertal gånger... om jag inte minns fel.. och så påminna GUD - fast egentligen handlar de nog mera om att påminna sig själv om vem GUD är och vad han har gjort!!

GOD loves ASIA
- de är verkligen sant!!

TACK för uppmuntran + GLÄDJS SÅKLART myyyyycckeeet me er alla!! HÄLSA Pernilla & Peder och barnen!!
Loooooooove//från andra sidan jorden

Noomi sa...

och ta hand om teamet - tjejerna - HEJ till de me - Tette, Emelie & Alexandra =) & Pång & Taa mfl. =) ingen att förglömma!!!

GUD VILL SÅ MYCKET GOTT för er oxå!! Önskar er ALLA verkligen en HÄFTIGT FEST o GLÄDJE IMORN!!

Anonym sa...

Jag tackar Gud för att det finns villiga människor som er som låter Andens röst bli hörd inom sig och gör som Herren säger. Ni ska veta att genom er blogg uppmuntrar ni många fler människor än ni kan ana!

Ni gör ett fantastiskt arbete!

Margareta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Stor glädje i staden, både här och där! Det vi bett om händer, NU!
Ett stort grattis till Ly och Alexandra, som vi följer på ett speciellt sätt.
LOVE/Margareta