lördag 16 februari 2008

Jemima 8 år

Vår äldsta prinssessa firade sin åttaårsdag idag. Det började enligt tradition med allsång, frukostbricka och paketöppning på sängen. Vi är så stolta över henne. Det senaste året har inte varit helt enkelt men idag kan hon både läsa och skriva på engelska. Jemima har ju alltid haft lätt för sig socialt och har redan många vänner på skolan.

På eftermiddagen hade vi flera av skolkompisarna på kalas. Hon tar lätt kommandot över dem som är flera år äldre... på sitt nya andra språk. Vi fick även förmånen att lära känna några föräldrar. Trevligt.

Jemima hade önskat sig rulltårtsbakelser med färska jordgubbar. Hon fick äta sin på tid utan att använda sig av händerna...

15 kommentarer:

Stefan sa...

Ett JÄTTESTORT GRATTIS Jemima!
önskar
Farbror Stefan, Kicki, Robert Caroline & Agnes såklart!

Anonym sa...

Grattis Jemima! Vi är imponerade av att du redan är en så stor tjej, och att du kan engelska så bra!! kramar från Andreas, Vickan, Sanna, Melker och Alfons.

Anonym sa...

... och Vera såklart!! ;)

Margareta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Margareta sa...

Färska jordgubbar på rulltårtsbakelserna mitt i februari.
Inte illa.Men en prinsessa som du är ju värd det bästa när hon fyller år.
Vad söt du är Jemima. Och stor! 8 år, ofattbart.Du var ju nyss en liten baby-tjej.
Roligt det måste vara med så många nya kompisarsom talar annat språk. Jag hade älskat det. Själv brukade jag fantisera om sånt när jag var i din ålder. Och tänk att kunna två språk när man bara är 8 år.
Ett stort GRATTIS på födelsedagen!
Kramar/ Margareta

Anonym sa...

Vilka underbara bilder från ditt kalas Jemima.Du är så vacker och så fin.Tänk vad du har vuxit och redan blivit en stark liten ledare.
Jesus har en stor plan för dig.Grattis på åttaårsdagen!!!!!!!!!
Inga Sven Mathilda

Mathilda sa...

Jemima! Jag saknar dig och är så glad över att se dig som en så mogen, vacker tjej! Kommer fortfarande tydligt ihåg den dagen du kom till världen - det kändes som om en lillasyster hade fötts då... Hoppas vi får ses snart... STOR KRAM Mathilda

Caroline sa...

Jättestort grattis en dag i efterskott på din stora dag Jemima! Tänk att du redan blivit så stor!! Jag kommer ihåg när jag träffade dig första gången, då var du var runt tre veckor gammal.

Kram Caroline

Eva-Lena sa...

Stort GRATTIS Life Centers näst yngsta dramagruppmedlem!

(Den yngsta är väl bebisen som spelade Jesus förrförra året.) Du är så rar och ser ut att ha precis så kul som du ska ha därborta. Längtar efter er alla! Hälsa syskonen och föräldrarna med stora kramar, är du snäll. Gud vare med dig!

Eva-Lena med Disney-filmerna.

Amanda sa...

Grattis Jemima.
Hoppas att du fick ett riktigt trevligt kalas.

Många kramar

Familjen Agestav i Västerås

Anonym sa...

Många, många grattiskramar till dig Jemima!!
Tror att du kommer att bli en bra ledare för dina kompisar en dag i en härlig barngrupp.. kan riktigt se framför mig hur du "predikar" om Jesus och hur han vill bli deras bäste vän...
Må så gott/Monica

Nome sa...

HÄRLIGT att få se bilder från din DAG Jemima! UNDERBART!! GRATTIS än en gång! KRAM

Anonym sa...

Måste bara få skricka stora KRAAAAAAAMEN till hela familjen!!
Speciellt till lilla tappra Jonathan - BER för er!! Looooooooove//Noomi

Anonym sa...

Grattis Jemima, vi försökte ringa på födelsedagen men ni var inte inloggade =(, men ett stort grattis från Edvin, Nora, Hilda, Svenne & Petra. Hurra, Hurra, Hurra, Hurra!!

Härligt att höra om att ni är på frammarsch i Bankok, detta är bara början.

Anonym sa...

Grattis Jemima i efterskott och jättestora kramen från Ewa o Leif.
Våran dator har varit trasig ännu än gång men nu hoppas vi på att en får vara hel ett bra tag. Härligt att höra att ni har det bra vi älskar Er allesammans ha det bra /gm ewa