onsdag 23 april 2008

Hjärta för hjärta

Ikväll bestämde sig Phåns syster Sunnan för att följa Jesus. Hon och hennes man har nu varit och hälsat på oss två kvällar i rad. Igår berättade Phån för henne om vad Jesus gjort i hennes liv. Ikväll kom hon full av frågor och en stark längtan efter Gud. Paulina delade Jesu liknelse om den återfunne sonen för henne. Med tårar rinnande nedför hennes kinder upplevde hon förlåtelsens mirakel. Be gärna för henne (tjejen till höger) och hennes man (killen i svart skjorta).

5 kommentarer:

Martin sa...

Helt lovely! Här i Enköping trillar dom in en efter en eller som i fredags två på en gång. Det finns inget bättre var man än är, även om det givetvis är mer exotiskt att vara missionär i Bangkok =P

Margareta sa...

Vilka underbara människor! Man förundras över Herrens vägar. Hur en liten, men viktig sak leder till nått större, till nåt ännu större. Hur händelser samverkar och människor blir involverade i detta fantastiska byggnadsverk. Gud är så STOR.Älskar er vänner! Kram

Anonym sa...

HÄRLIGT att höra bud om GUDS mirakel i människors liv när GUDS familj växer steg för steg! NÄR är en människa kommer hem är det STOR FEST TÄNK!! =) GLAD med ER =)
LOTS Of LOve AND BLESSINGS!!//Noomi.M

Mathilda sa...

Ingenting gå upp emot det... :) Theresia mår mycket bättre nu men vi har tro för ett FULLSTÄNDIGT MIRAKEL! Kramar

Anonym sa...

Underbart att se Thailändarna ta emot Jesus, de som så naturligt är glädjespridare i sig själva vad skall de inte då bli med Jesus i sina hjärtan. Wow vi har mycket härligt att vänta av detta folk. Gud välsigna er rikerligen i det framstående arbete ni klivit in i.
Vi längtar efter att träffa er och snart syns vi. Kramar Familjen Ericson Miettinen