fredag 8 augusti 2008

Farväl Sverige

Idag landade vi tidigt på morgonen här i Bangkok efter att ha rest i 11 h. Det var länge sedan vi var så trötta... Det är inte helt lätt att vara ur balans och möta alla intryck och sätta igång med alla viktiga grejer som måste fixas för att få vår vardag att fungera.
Då är det skönt att kunna se tillbaka på en fantastisk sommar med våra familjer och vänner i Sverige. Denna bild är från barnlägret där Jemima kunde vara med och säga hej då till många av sina vänner.
Nu lägger vi oss glada efter en intensiv dag. Vi har bl.a. köpt säng till paret Brolin som precis firat tolvårig bröllopsdag den 3e. (Förra året sov vi på lånade madrasser på golvet). Vi är glada att få vara tillbaka i Asiens hjärta.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att ni har landat och att resan gick bra. Hoppas att ni hinner hämta er i er nya säng. Sov gott!
KRAMAR från Alsike

Nome sa...

Skönt att höra att ni landat på Asiatisk mark igen! Så underbart gott att få Krama på Er här i sverige en tid! Hjärtat mitt finns me er! God Loves Asia åh Er!
Var välsignade!
På återseende!

Amanda sa...

Sov så gott i er nya förhoppningsvis sköna säng.

Hoppas att ni återhämtar er snabbt efter resan.

Kram

Amanda med company

Mathilda sa...

Jag bara älskar den där bilden! Mitt hjärta sväller av stolther när jag tänker på er och jag ber att ni ska få favör på alla områden. Krama barnen... Mathilda

Anonym sa...

Hej alla underbara ni! Tack för CD skivan :O) Vi blev glada att se er hälsning när vi kom hem från Estland. Det var tomt i Sverige utan er. Det har varit härligt att ha er här.
Vår resa till Estland gick bra, med många härliga människor och upplevelser. Sista mötet var bäst med flera som kom till tro. :) Nu önskar vi er en välsignad vecka. Ta hand om er!! många STORA kramar från Erika och Douglas