torsdag 7 augusti 2008

Dags för avfärd

Idag skall vi äntligen få återvända till Bangkok. Nästa vecka börjar barnen på sin nya skola. Igår fick vi besked från Pingströrelsens skolkassa att de sponsrar Jemima och Josefs skolkostnader detta år. Tyvärr nekade de vår förfrågan om Jasmines skolavgifter. Hon är ju bara fyra år, men enligt skolan så börjar de lära sig läsa och skriva redan vid hennes ålder. För att hon inte skall komma efter de andra skolbarnen i hennes ålder har vi beslutat att hon också skulle börja nu. Det kommer kosta oss 26000 kr för detta läsår. Detta var inte en utgift vi räknat med och är därför i akut behov. (Skolavgifterna behöver betalas senast på onsdag) Be gärna för detta och om någon känner sig manad att ge till detta är vi tacksamma för alla bidrag. Bg. 5939-6523

4 kommentarer:

Anonym sa...

Herren är den Gud som förser!
Vi ropar till Gud om ekonomiska mirakel.Guds rika välsignelse och beskydd för er utresa och er nya tid
i Bangkok av seger och väckelse.
Inga Sven Mathilda

Anonym sa...

Kan inte ge så mycket, men hjälps alla bara åt så kan ju också det lilla vara till nytta! Ska be för en lösning, och för ert kommande år i detta land! Ni är fantastiska och underbart modiga som vågar, beundrar er oerhört!Ber och ropar till herren att ni ska få den hjälp ni behöver!Gud sänder sina änglar dit de behövs , och som vi vet så ger inte Gud oss större motgångar än de vi klarar av!Önskar er allt gott och Guds allra rikaste välsignelse för er alla!Må detta år vara fyllt av framgång för er som är ute i herrens tjänst!Guds frid och önskar jag er med många varma tankar och böner!
//Anna , Umeå

Amanda sa...

Hoppas att resan hem gick bra och att det löser sig med Jasmines skolavgifter.
Vi älskar er och saknar er redan men är så tacksamma att ni väljer att följa Guds kallelse.

Kramar

Amanda med familj

Anonym sa...

Shalom!


Ber för lösning på Jasmines skolavgiftsproblem. Lions och andra liknande organisationer har fonder, där man kan söka bidrag ur, men det tar tid. Om ni kan få uppskov med betalningen, medan ni söker. Ni kanske kan lämna "handpenning". =) Den som ber, får och den som söker, finner!

På snart återhörande.


KRAM från Eva-Lena.