söndag 14 september 2008

En lördag i Bangkok

Här kommer en liten videohälsning till alla våra vänner i Sverige. Vi har haft en viktig vecka då mycket hänt. Politiskt sett har ju landet minst sagt skakats om den senaste tiden. Tack för att ni fortsätter och ber för situationen. På onsdag är det en avgörande dag. Vi hade en fantastisk gårdag med bl.a. ett dop och en barnvälsignelse. Dagen avslutade vi med en filminspelning på vårt tak vid midnattstid...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Daniel och Paulina!
Nu har Tilde Östman och jag tittat på er nya videoclip.
fantastiskt att se och höra.
Hälsa barnen. Kramar Margareta & Tilde

Noomi sa...

ääääälskaaaar eer!!
vad kan man säga mer!
love, noomi.

Noomi sa...

Nu är de ja igen;
- Vi har haft en fantastisk bönevecka i LifeCenter västerås som bara är en början! =)
Igår va vi ett litet gäng som samlades för att BE, så underbart att få vara me - BE för ER o Bkk å för denna stad.
Jag frågade mig tidigare i veckan: -Hur kan jag vara frimodig i min bön (jag den minsta av dem alla)? Svaret jag fick var detta!
"NOT TO us, O Lord, not to us but to Your name give glory, for Your mercy and loving-kindness and for the sake of Your truth and faithfulness! Why should the nations say, Where is now their God? But our God is in heaven; He does whatever He pleases" Ps.115

VI kan vara frimodiga i vår bön pga. honom som ÄR HERREN SEBAOT!! Saliga är dem som sätter sin förtröstan på honom. Det är inte pga. av oss utan hans rikes utbreddning. HANs ära, hans namns förhärligande över ASIEN/SVERIGE!!
mmm.. de e så STORT!
Blessings från mig =)

Caroline sa...

Hej kära vänner!
Det är så härligt att följa er och ert liv i Bangkok via er blogg. Ha det så gott och Gud välsigne er.

Kramar Caroline

mamman på landet sa...

Ta hand om er! Det ni gör ger en positiv påverkan fler än ni tror! Tänk bara på alla som ber mer än de annars skulle ha gjort, vi ber för er men också för ert arbete och när vi ber rör sig vår ande mot guds ande, vilken rörelse i rätt riktning det blir! Det blir ringar på vattnet!
Jag ber om Guds välsignelser över hela er familj och ert arbete!