torsdag 4 september 2008

Senaste dagarnas händelser.

Jo, i lördags hade vi en liten bjudning och nästan hälften av de som sa att de skulle komma kom! Det är vårt rekord. Vi hade mycket trevligt. Vi är uppmuntrade av att alla de som valt att följa Jesus innan sommaren är så glada över sitt beslut. De berättar många historier om hur Gud gjort under och hjälper dem i deras vardag.
I måndags började vi våra thaistudier på nytt. Lite ringrostiga på att skriva och läsa men det tar sig för varje dag.
Nu är barnens skola i full gång igen även om vi följer utvecklingen i staden och ber Gud om att hans goda vilja skall ske. VLT ringde häromdagen och gjorde en intervju mitt i läggningen av barnen... Du kan lyssna på den om du klickar här.

3 kommentarer:

Amanda sa...

Härligt att ni trots allt har haft det så bra. Va kul att så många kom och att de som valt att följa Jesus har fortsatt med det.
Här i Västerås är allt bra. Jag har precis börjat min nya kurs i verksamhetsstyrning.

Kram

Amanda med familj

Anonym sa...

Guds välsignelse och beskydd över er alla i familjen och hela gänget av nyfrälsta,Vi ber att det ska bli lugnt igen i staden så att ni fritt kan fortsätta att predika överallt.Jag var hemma hos en kvinna från Tjetjenien och fick predika för henne om Jesus.Hon är nära att bli frälst.Vi ber att Thailändare i Västerås ska bli frälsta.Inga

Caroline sa...

Det var ju underbart att så många av de nyfrälsta kom till er. Stort lycka till i fortsättningen med ert missionerande. Ni är helt underbara!

Kram Caroline