lördag 10 januari 2009

Med fötterna i en Jacuzzi med köttätande fiskar

På måndag är barnens jullov slut. Vi har verkligen njutit att få rå om våra barn på heltid. Igår följde de oss på visa-ärende, tandläkarbesök, uppföljning på Ramkhamhaengs universitet, ett besök på en glassbar där en nyfrälst jobbar tillsammans med två nya student-vänner, inköp av gå-bort-present och så en sen kväll hos våra pakistanska vänner.
Våra barn är så duktiga, de hindrar oss inte i vårt arbete snarare är de till stor hjälp, speciellt när det gäller kontaktskapande. Under lovet har vi även besökt Siam Ocean World, som barnen älskar. Där hade de även en fotbehandling där fiskarna sköter jobbet. Ner med fötterna i en jacuzzi med köttätande småfisk...

4 kommentarer:

+30 sa...

Läskigt värre =O
Ni bli då utmanade på alla områden i livet! Kom åh tänka på bibelordet där de står att vi o andra kristna står samma o går igenom samma lidande! Ja, kanske inte fiskar som attackeras oss då men ni förstår nog vad ja syftar på. Ja, tänk men GUD är me oss o vi är me varandra - visst är de så!!
GLAD - Paulinas föräldrar va i Life - lika underbart att se dem!! Trött efter en HÄRLIG visionshelg. Och visst ser vi de PJ!! För V-rås o för BKK!!
Skickar all kärlek till er! Och ha de bäst nu när studierna börjar för er alla!!
Kram Noomsan

1.Petr.5:9ff o bakåt =)

Ingalill sa...

Hej!
Ni är helt fantastiska! Det är otroligt roligt och spännande att följa er blogg. Gud gör stora saker genom er och större kommer det att bli! Ni står under den högstes beskydd alltid!! Vi ber för er! Kram Ingalill och Magnus. Tack för alla videohälsningar! Happy new hair var fyndig:)

Anonym sa...

God fortsättning på 2009. Hoppas att ni har haft en underbar jul trots att det inte fanns någon snö. Vi fick ett tunnt pudertäcke lagom till julaftonen som sedan har legat kvar till 11 jan. Träffade dina föräldrar i kyrkan igår vi måste träffas och få höra lite mer om hur ni har det. Inatt arbetar Maria B och jag på avd 5 det blir alltid mycket prat om allt och inget. Maria är en härlig tjej! Krama om varandra och ha det bra vi älskar Er! Ewa o Maria

Anonym sa...

yo bro,
schyst me sånna fiskar, vore något att plantera in i östersjön kanske?! vi kan starta en pedikyr-bizniz på våtnäs.
kram sofia