tisdag 20 januari 2009

Nu går inbjudan ut

Den 14:e februari, på alla hjärtans dag, har vi planerat att ha en fest. Idag har denna inbjudan gått ut till ca 20 par vi lärt känna här i Bangkok. Redan nu har vi en mycket positiv respons och vi vill be er vara med och be för att alla de som Gud tänkt skall komma, skall vara där.

Alla de som är inbjudna är dyrbara vänner. Temat för festen är "Celebrate Marriage!" och vår bön är att dessa par skall få upptäcka Guds plan och suveräna råd för att bygga ett starkt äktenskap. Vi har fått ett fantastiskt deal med en prisbelönt (och mycket exklusiv) italiensk restaurang och Sheraton Grande Sukhumvit har lovat alla par som kommer en gratis övernattning! Vi upplever verkligen Guds favör när vi drar i detta. Samtidigt är det självklart en kamp när vi tar itu med något så viktigt.

7 kommentarer:

Martin sa...

Länge leve äktenskapet! /Martin

Camilla Halzius sa...

Du är så pysslig Paulina!! Vilket fint inbjudningspaket!

Sandra sa...

värsta schyssta grejjen!

Caroline sa...

Hejsan kära vänner! Här kommer en hälsning från mig som blivit Stockholmare igen. Jag flyttade till Vällingby 10/1 -09. Alltid lika trevligt att läsa er dagboksinlägg här på bloggen. Tänk att Jonathan fyllt två år, så stor han blivit.

Kramar till er alla från Caroline

Anonym sa...

Jag önskar dig en helt fantastisk födelsedag 26jan.Du är en sån otrolig förebild.Och vilken skönhet!Jag älskar dig!!!
Mathilda är i Hillsong och har tagit hand om Wille Robban o Amanda några dar och är som en storasyster.Dom ska på ett läger nu tillsammans innan Mathilda lämnar hettan för snön i Sverige 5febr.Kram Inga

Anonym sa...

Wow, vilken idé! Det här ska bli välsignat! Jag tror de här paren kände en doft av Guds kärlek när de öppnade dessa paket - med er kärlek visar ni på Guds kärlek! Ni är en förebild för äktenskapet för dessa par och Gud välsignar er! Love U - Petra S

+30 sa...

Jag säger bara!
GUDS FAVÖR!
GUDS KÄRLEK!!
och DHA ledning!!

WOW - jag skulle vilja vara där var de första jag tänkte! (- alltså åh hjälpa till o få välsigna - en av guds viktiga byggstenar familjen =)

ALL välsignelse!!
//Love