söndag 13 september 2009

Beach party med dop

Vilken dag vi fick ha igår. Det kändes nästan för bra för att vara sant. Efter tre timmars resa badade vi i sockerdricke vatten, som i en resekatalog. Vi var 39 stycken vänner som följde med på vår församlingshelg. Vi spelade volleyboll på kritvit sand, åt god mat och hade fina samtal i skuggan av träden. Alla verkade ha mycket roligt och trevligt. En lyckad dag.

Nya vänskapsband fick byggas och vi tror att detta kommer påverka resten av hösten mycket positivt. Det bästa av allt var vår enkla gudstjänst, ackapella lovsång, några vittnesbörd och predikan illustrerad i sanden. Samlingen avslutades med ett underbart dop.

Denna bild togs av våra vänner Miriam och David Lornér som kommit hit för att hjälpa oss att sprida Guds kärlek i Asien. De firade 17årig bröllopsdag. Grattis! Vi återkommer med en bättre presentation av dem snart. Vill du se mer bilder från vår härliga lördag kan du klicka här.

2 kommentarer:

Noomi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Noomi sa...

To God Be THE GLORY for the things he has done!! With his blood he has save me... TO GOD BE the GLORY for the things he has done!! Halleluja½

Glad me er! Så spännande att få var me o ana en smak av himmelrik på asiastisk mark!!

Love and Blessings i ALLT stort o smått som ni står i!//Noomi