onsdag 16 september 2009

Vill du vara med och fasta med oss nästa vecka?

Denna månad har vi som bön och faste period i LifeCenter, både i Sverige och i Bangkok. Det är spännande att se hur teamet vi nu har runt oss villigt tar en eller några dagar i fasteschemat.

Bön och fasta har en enorm makt! Vi drar oss närmre Gud. Vi renas innifrån både fysiskt och själsligt. Vi gör oss mer beroende av Gud och hör tydligare hans tilltal. Vill du vara med? Under nästa vecka kommer vi konkret att be och fasta för att ytterligare 50 människor skall komma med i församlingen under det kommande året. Vi ber om ekonomiska mirakler. Vi ber om en tid av helgelse och befrielse i församlingen.

Redan de senaste två veckorna har vi sett några komma till tro och hur några arbetslösa studenter fått jobb. Gud håller redan på att dra flera av oss in i en ny överlåtelse och helgelse.

Nu vill vi bjuda in dig och vara med nästa vecka. Dina böner kan förvandla Bangkok. Din fasta får eviga konsekvenser på andra sidan jorden... Längtar du efter det? Är du hungrig nog? Skriv isf i kommentarerna vilken veckodag eller veckodagar du vill vara med och be och fasta för Bangkok och Asien nästa vecka. Det går bra att vara anonym. Ingen ser din e-mail adress även om du behöver fylla i den.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag står med i bön o fasta 23-26 sept.
Inga