tisdag 25 mars 2008

Barnens nya vänner

Nu går vi in i den varmaste tiden här i Bangkok. Svetten rinner konstant. Humöret är beroende av Guds nåd och vattenintag...

Nu har de thailändska skolorna sitt sommarlov. Vi har förmånen att få ha tre barn som bor med Phån under lovet. Våra barn tycker det är så roligt att få ha gäster. Hur de lyckas spela thailändska Monopol trots språkförbistring förstår vi inte, men de har i varjefall mycket roligt ihop.

4 kommentarer:

Anonym sa...

WOAH att höra!! "For gods thoughts are not your thoughts, neither are your ways My ways, says the Lord.For as the heavens are higher than the earth, so are My ways higher than your ways and My thoughts than your thoughts".

GUDS vägar är finurliga STÖRRE/HÖGRE än våra - verkligen! OFTA inte som vi tänker heller! VILKEN glädje att höra se GLÄDJEN hos barnen! BLESSINGS på högsta nivå till er o alla BARNEN speciellt(då blir ni välsignade oxå dubbelt upp de vet ja ju=) DRICK NU MYCKET VATTEN o bada i nåden =) Kraaaaaaaaaaaaam//Noomi.M

Husfrugan sa...

Vad roligt!
Vad söt jonathan är:)
nu åker vi till sollbo (gunnarssons stuga) i några dagar. Hoppas ni har det bra.

KRAM KRAM!
/Faster Sandra

Margareta sa...

Nu har vi varit på Öland över påsken.Skönt även om det var både snö och kallt. Härligt ändå.
Vilka GLADA barn! Fin bild också på er allihop.Vet inte någon vackrare familj än er. Ni har en sån utstrålning allihop. Härligt att se.
Tycker Jonathans ansikte är en mix av Josef och Jasmin. Söta är dom, alla fyra.
Jag är så glad och tacksam till Herren för det ni är och det ni gör.Det är en stor välsignelse att få stå med er i detta arbete.
Kram, Margareta

Mathilda sa...

Nog skulle jag ändå vilja byta kylan mot värme...men bara för en tid :). Vi har varit på en underbart rolig fest för Pernilla Olsson ikväll.
Var välsignade på ALLA sätt!
Kram