tisdag 18 mars 2008

Besök av Anita Barker med team

Igårkväll hade vi avskedsfest för Therese som varit volontär hos oss sedan i november. Tack Therese för att du varit med och gjort det möjligt för oss att studera thai båda två! Vi tycker du är en verklig hjältinna! Du har offrat så mycket, övervunnit så mycket och vi tror du har lärt dig en del. Gud välsigne dig!

Till stor glädje för oss alla kom Anita Barker med team på fika och middag. Vi blev så uppmuntrade när de delade med sig av vad Gud gjort under deras resa i norra Thailand. Vi avslutade kvällen med att be tillsammans och flera fick ta emot fysiska mirakler i vårt vardagsrum. Tyvärr kunde inte Emelie vara med, be gärna för henne då hon fått en infektion.

4 kommentarer:

Anonym sa...

NI är underbara ALLIHOPA!! Tiden har gått fort o GUD gör under o mirakel - fortsatt välsignelser!! BER för Emelie - FULL hälsa i namnet JESUS!! //NM

Anonym sa...

UNDERBAR BILD PÅ två underbara kvinnor(och en underbar Jasmine!). GLAD ATT NI FINNS BÅDA TVÅ =)
kraaaaaaaaaaaaaaaamar OM* er båda!!! /NM

Anonym sa...

Allt som du Paulina är i närheten av blommar!!!!!
Det är en sån kärlekssmörjelse över dig och vi får hem en helt ny Therese till Sverige.Vi ber att nya medarbetare skall komma till er!DET ÄR VERKLIGEN GUDS TID FÖR ASIEN!!!!!!Ni är på rätt plats i rätt tid!!!!!!!
Inga

Anonym sa...

Shalom och Glada Påsk-kramar till er alla!

Roligt, att Tess kommer tillbaka och att det inte heller dröjer länge till ni andra snart kommer efter på en blixtvisit. Underbart!

Ni kanske får skotta snö då, för det vräker ner fruset H2O här i Västerås just nu.

Lästips: Ps. 103. Ha det ljuvligt under Jesu vinge! E-L.