torsdag 20 november 2008

Mormor och morfar är här

Igår tidigt på morgonen landade mormor och morfar här i stan. Vi är alla så glada. Barnen sprang hem från skolan för att träffa dem. Med sig i bagaget hade de massor med gott, svensk ost, godis, saltlakrits och så farmor och farfars lingonsylt från Våtnäs. Bättre kan det knappast bli... jo, en stor kvist granris med några kottar sprider nu nordiska dofter i vardagsrummet också.

3 kommentarer:

Noomi sa...

HÄRLIGT då får ni verkligen njuta!! Tänk vad tiden går fort - de är ett år sen förra gången o mycket nytt åh positivt har hänt med barnens skolan, människors frälsning/förvandling! Och mycket mer ska ske!! OCH BUDSKAPET OM RIKES SKA FÖRKUNNAS FÖR HELA VÄRLDEN, FÖR ALLA FOLK...
Stayed blessed!!
Lots Of Love//Noomi

Amanda sa...

Härligt. Hoppas att allt gick bra för dem.
Hoppas att ni får några underbara veckor nu med Gunwor och Henry.

många kramar

Amanda

Anonym sa...

Toppen att ni nu får umgås med kära mormor o morfar under flera veckor. Hoppas att ni får en helt fantastisk tid med värm i all bemärkelse. Här hemma är det kallt och blåsigt. Ovädret har slagit hårt mot ostkusten, flyget på Arlanda har ställts in flera avgångar. Ett tunt pudersnö täcke ligger över gräsmattor och gator. Underbat med att han fick en ny gitarr, den kommer säkert till sor välsignelse.
Kramar från oss Skälbybor gm Ewa