söndag 16 november 2008

Nii blir döpt

För snart ett år sedan träffade vi Nii och hennes man Peter för första gången. De hade aldrig tidigare hört budskapet om Jesus. I våras döptes Peter, idag döptes Nii.
Vilken förmån det är att få introducera "The Prince of Peace" och "The Hope of the World" för dem; att få lära dem upptäcka Bibelns livgivande berättelser och livsprinciper.

Idag var det en historisk dag. För oss, ja, men speciellt för Nii och Peter och deras barn och kommande generationer.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket speciellt mirakel att se en hel familj komma till tro.Och att det är mannen som först blir frälst och döpt Och nu få se hans fru som tar detta steg.TACK JESUS!Vilka nyckelpersoner till LIFECENTER BANGKOK!!!!!!!!Priiiiisa Guuud!!!!!!/kram Inga

Margareta sa...

Amazing!

Agda-Magda sa...

Tack för en fantastisk blogg, och för allt ni gör för Jesus. Tänk att få tjäna honom som ni gör! Det är så otroligt utmanande att läsa om allt som händer, och man blir påmind om vad som egentligen är viktigt i livet. Vill också passa på att säga att jag uppskattar eran öppenhet; att ni inte bara skriver om allt som funkar och är fantastiskt utan också vågar beröra det som kan vara tufft. Ni är verkligen salt och ljus!

Anonym sa...

Härligt med allt som händer hos Er. Jag pratade med Gunvor igår om resan till Thailand. Vi förstår att Ni alla längtar efter dem och inte minst barnbarnen.
Vi hade en härlig resa till Gran Canaria. Nu ser vi fram emot en härligt tid, advent och jul.
Många kramar till Er alla från oss på Skälby Ewa

Amanda sa...

härligt
Hoppas att ni får en bra tid nu när mormor och morfar till barnen är på väg.

kram

Amanda

Anonym sa...

Saknar er!
Nu har vintern kommit hit till Umeå och barnen åker pulka av hjärtans lust. Fantastiskt att se hur ert arbete bär frukt! Hur många är det som tagit emot Jesus vid det här laget? Man blir verkligen inspirerad av att läsa om allt ni får vara med om. Snöiga kramar från Jennelie med familj.

Margareta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Margareta sa...

Bilden när ni döper Nii är fantastisk.Där står ni tillsammans med ett av de andliga barnen.
Det är stort!
Kram
Margareta