tisdag 2 december 2008

Berätta om Jesus för Psycho Club

Idag var vi på ett av världens största universitet. Vi gick runt i detta vimmel av människor och byggnader som är som en egen stad. Vi guidades av Chaart som bor hos oss och studerar här. Det var roligt att få hälsa på några av hans vänner.
På en av våningarna såg vi denna dörr. Psycho Club. Vi kunde inte låta bli att gå in och prata lite med dem som satt därinne. De visade sig vara psykologi studerande och det dröjde inte länge förrän vi fick möjlighet att berätta om Jesus. De var mycket intresserade och ville gärna byta nummer. Vi tog lunch med en av dem efteråt och hon ville börja tro på Jesus. Be gärna för henne och för de andra vi fick möta idag, många var genuint intresserade av Jesus. Två unga killar som Daniel pratade med hade aldrig tidigare hört om Jesus.
Ramkhamhaeng University har mer än en halv miljon studenter...
Idag blev en av dem kristen.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Underbart! :) Vad härligt att folk är så välkomnande och frimodiga och nyfikna. Här i Sverige möts man av så mkt fördomar om vad det innebär att vara kristen. Folk har så mkt förutfattade meningar att de alldeles för lätt slår dövörat till.

Caroline sa...

Otroligt med ett universitet som har en halv miljon studenter! Gratulerar till att ha fått ytterligare en människa till tro på Jesus. Önskar er en fortsatt glad andra advents-söndag!

Kram Caroline