onsdag 24 december 2008

God Jul från Fam. Brolin

Perfekt tajmat ringer DHL på dörren med ett gigantiskt paket från Sverige! Vilken julafton! Vi skulle precis förmiddagspyssla med marzipanen men saknade blockchoklad. Bland mycket annat gott fanns det i paketet.
Tack moster Erika!!!

Efter lunchen kom brevbäraren och ropade (på engelska!) "Hey you!", "Package!", "Money!" . Efter en lång förhandling där vi tvingades erkänna och skriva under på att Daniel också heter Fam. så blev brevbäraren nöjd med 7 baht och lite dricks... God Jul!

Tack för paketet, faster Maria!

Trots fina paket, julkort och hälsningar via telefon och email kämpar vi med lite ensamhetskänslor. Men när juldeppen försöker sätta in sina klor finns det ett effektivt botemedel. Ge! Min (Paulinas) mormor, Emmy brukade säga: "Man är sin egen lyckas smed". Och det är ju vida känt att "det är saligare att ge än att få". Ge dina medmänniskor en god jul idag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul mina kära vänner! Här i Västerås snöar det idag. Jag ska hem till mina föräldrar senare idag och fira jul med dem och mina syskon och morfar. Tack för det fina julkortet som ni skickade med e-mailen tillsammans med brevet. Ni är en sådan fin och härlig familj!

Kramar Caroline

Noomi sa...

Suksan Wan Christmas
(สุขสันต์วันคริสตร์มาส)
and a Happy new year (สวัสดีปีใหม่) (sawatdii pimaï)!!
Heller nå sånt =)
Blessings and love,
från ett snöigt sverige

Anonym sa...

Hoppas att ni haft en riktigt skön julafton. Här har vi firat med 3 personer som aldrig firat svensk jul tidigare vilket har varit jätteskoj.

Många kramar

Amanda

Anonym sa...

Hej på er Goingar!
Tack för er fina Julhälsning, saknar er här i vinterkalla sverige, Har precis firat Julafton med Samuel & Andreas med respektive samt vårt nytillkommna barnbarn Enzo (4-bent fransk bulldogg) :-)
Ni finns i våra tankar, vi älskar er, vi ber att ni skall få några riktigt nära vänner i bangkok.
Gott slut och gott nytt & hinkvis med välsignelser. Vi ses!
Egenhundarna, Anneli, Bengt & Emma

Anonym sa...

Vi önskar ett Gott Nytt och Framgångsrikt 2009!
/Charisma

Anonym sa...

Här i Sverige är det precis så där lagom kallt, men för lite snö för att vara nyårsafton.
Vi önskar er allt gott och några riktigt nära vänner, såna ni verkligen kan dela allt med. Gud hör er längtan och era/våra böner
Ni är ju över nyåret långt före oss, så Gott Nytt och välsignat 2009!

Pernilla och Samuel