torsdag 11 december 2008

Psycho Club-friends


Idag var vi tillbaks på Ramkhamhaeng University och Psycho Club. Några av dessa har vi nu träffat några gånger och de läser igenom Johannes evangeliet. Idag gick vi igenom några nyckelversar i de första kapiteln. Fem personer valde sedan att be med i en bön där de överlät sina liv till Jesus.
Vi lunchade med några andra studenter och de är också så öppna och sa att de ville följa med oss hem... men de hade ju föreläsningar att gå till och vi har ju en familj att ta hand om. Balans är en viktig nyckel i livet. Fortsätt att be för alla våra nya vänner på universitet. Flera av dem är hembjudna till en julfest vi skall ha här den 20:e.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Can I join your Psycho Club?

Anonym sa...

Vi bad konkret att du Daniel skulle få be med nya människor som födelsedagspresent.Jag har gråten i halsen!!!Det är för det här ni är födda.A big revival is coming!
Kram Inga

Noomi sa...

"We are assured and know that God being a partner in their labor all things work together and are [fitting into a plan] for good to and for those who love God and are called according to [His] design and purpose".
För er o era nyfunna syskon/vänner!
Lots of loooveee från sweedeen..

Margareta sa...

Sann glädje. Delad glädje är dubbel glädje.
Fantastiskt.
Kram