onsdag 18 mars 2009

Lokal


Vi är mitt i några intensiva men härliga dagar. Den senaste tiden har vi varit och tittat på lokaler med några vänner. Gud håller på och förbereder något stort. Vi återkommer om några dagar med mer info. Idag var vi på ett hotell som ligger mycket strategiskt bredvid en stor biograf mittemot universitet. När vi berättade att vi ville hålla möten där vi berättar om Guds kärlek och undervisar om hans principer för livet då frågade hotell managern om hon också får komma. Självklart. "Everyone is Invited"
Vi bad att få be i lokalen en stund. Med oss var en kompis till en av de kristna studenterna som där och då bad om att få bli frälst. Så vi fick inviga lokalen med en överlåtelse bön... Jiiihoo!

6 kommentarer:

Margareta sa...

Fantastiskt vad Gud gör!Spännande att följa fortsättningen!
Hälsningar Margareta

NooMa sa...

OWAWH!!! Amazing.
God`s word is true!
Lots of LöööVE and BLESSING!!

NooMa sa...

We are assured and know that [[a]God being a partner in their labor] all things work together and are [fitting into a plan] for good to and for those who love God and are called according to [HIS] DESIGN and purpose!!

Anonym sa...

Jag läääängtar sååå mycket efter att få se er och vara med o vinna nya thailändare för Jesus. Gud ska ge er favör när det gäller byggnader.!!OM EN MÅNAD KOMMER VI......
Kram Inga

Anonym sa...

Shalom!


Å så underbart!!! Facklan går vidare som Gud vill!
En sån underbar miljö för bön.

Hoppas verkligen vi hinner ses i sommar för jag saknar er och tänker mycket på drömveckorna jag fick vara hos er i Thailand.

Ps 22. passar bra till påsk. KRAM Eva-Lena!

Emelie sa...

va underbart o läsa allt som händer hos er vänner! ni är fantastiska och en uppmuntran för oss alla. hälsa era underbara barn, som blivit så stora! saknar er varje dag! kram Emelie