torsdag 5 mars 2009

Tentaperiod

Igår hade vi Life Group på ett schysst kafé nära universitet. Paulina undervisade om livet med Gud och varför man skall bli döpt. Det kom inte så många men varje individ är så dyrbar. De flesta studenter är mitt uppe i en tenta period nu. Vi också kanske... ibland känns det som om man går igenom en test. Men om vi fortsätter att göra det vi vet är rätt vet vi att vi så småning om kommer rätt...

Förtrösta på HERREN och gör det goda,
bli kvar i landet och sträva efter trofasthet.
Ha din glädje i HERREN, han skall ge dig vad ditt hjärta begär.
(Ps 37:3-4)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Varje test gör att vi är redo för något större."Allt förmår jag genom honom som ger mig kraft"Fil.4:13 Krama barnen hårt från mig.
Jag kommer snart........... i april
Kram Inga

Anonym sa...

HÄRLIGT!!
Igår hade vi "BKK-tema" i våran Lifegrupp! Vill säga Ewa-Lena - hemkommen fr. BKK/er berättade inspererande om sin resa o mötet me er o visade bilder/film! Hon är en fantastisk talare o de var HÄRLIGT att få känna att vi FICK vara nära o med er(på nåt underligt sätt)!! =)
Önskar vi var där o kramade om er allihop - spec. du Paulina!! Du, vet att vi Love U åh ni finns i våra <3/tankar/böner!
Ps. Gud räknar nog inte i antal - han räknar hjärtan som är vända till honom! =) Ibland har min frustration varit att inte massorna är där - men en o en blir till många! Imorn är de ju nästa 200 kvinnor på Elegance - hade de inte varit för en o en, hade de inte blivit många! GUD kallar var enskild inivid till sitt hjärta!! ETT livsförvandlat liv kan bli till tusen! Vi vet inte vad som döljer sig i hjärtat på den människa vi möter av avtryck o destiny heller hur!! Nära JESUS/nära hans hans syn=tååålamod! =)
Hugs and kisses//Noomi

Amanda sa...

Hello friends!
I onsdags den 4 mars föddes vår lille prins Erik. Född med akutplanerat kejsarsnitt.
2540 g och 48 cm. Världens finaste.
Allt har gått jättebra.
Vi blir kvar på sjukhuset ca en vecka till för han behöver sola lite och jag behöver återhämta mig lite.
Fick en havandeskapsförgiftning på slutet vilket inte var så kul.

Många kramar

Amanda

Anonym sa...

Vill bara säga att jag känner sådan enorm kärlek till er som familj. Ert verk ska få sin lön. Första gången jag skriver här inne. Kram!
/en vanlig mamma i norrland som läst er bok och följer er blogg.

Mathilda sa...

Åh, men jag känner igen mig och det är underbart med allt ni får vara med om. Kan inte hjälpa att jag så gärna skulle velat komma och träffa er men jag skickar mamma istället :) KRAMAR (särskilt till Paulina)

Anonym sa...

Shalom!

Ja, tester gör vi många i livet! Gud är också med oss i vartenda ett. Att sakna er, är ett av mina. Ditt - Paulinas - filmklipp på "Elegance" '09 var som en liten honungskaka! MUMS1
Det var roligt att visa min DVD från Bkk, för Gunvor, Henry + LiselottesImin Lifegrupp. Om ni hinner/vill får ni se den i sommar!

Mer om Bkk-ängeln, ni vet. Den kommer att marschera 7 varv runt Bkk. I slutet av feb. påbörjades 3:e varvet. Den håller "den apostoliska facklan" högt över sig, så att den proklamerar ut Guds herravälde i Bkk och lyser, leder och värmer alla de sökande.

Har taxichauffören "Teddy" - ni träffades på flygplatsen vid min hemresa - från åkeriet "OnTour" med gröngula bilar, hört av sig till er? Gav honom ert visitkort. Eftersom han är lovsångsledare i en 70-personers baptistkyrka, kan kontakten leda till många välsignelser för er alla. Vet inte hans thai-namn, tyvärr.

KRAMAR till alla! /Eva-Lena.

NooMa sa...

http://www.lifecenter.se/index.aspx?site=demo4854&page=kalender&postid=3571

WOW!!
ja, längtar allaredan! Tänk va mycket KRAMAR och KÄRLEK folket hemma här har sparat på som Ni ska få i då i sommar!

BLESSINGS o LOOVE,
Noomi

Caroline sa...

Jag tänker på er där borta i Bangkok. Hoppas allt är bra med er. Jag har varit inne i Stockholm idag och gått på stan, nu är jag hemma i Vällingby igen sedan ett par timmar tillbaka. Vi har fortfarande snö här men det har regnat nu ikväll och det är flera plusgrader.

Gud välsigne er alla sex!

Stora kramar till er alla från Caroline

nuuskamuikkunen - sufkin sa...

Hej kära familjen Brolin! Paulina och Daniel och härliga barnen!

Hälsningar från den nattliga Helsinki, från Finland.

Vet ni vad! Livet är så underligt!Fick av en slump att låna och läsa er bok "165 dagar"
Och vet ni av vem? Grannen Elma - den där tandläkaren, som är nämnd i boken - hon som gav Liisas telefonnummer att vidareförmedlas till Svenska Pingstvänner i Västerås.
Livet är så full av överraskningar.

Litet blev jag förstås stolt över, att en finsk kvinna hade spelat så stor roll med sin "sisu" i hela dramat. Underliga är Härrens vägar!

Nu har jag läst boken med en sits och gråtit av glädje och även jag själv är inte så värst troende, tror jag, att i detta händelse har det varit högre makter inblandade.

Och speciellt fast tror jag på er tro, att ni överhuvudtaget klarade av hela den gisslantiden och tiden efter det - i tron har ni haft säkert så oerhört stort tröst att klara av.

Och nu ser jag på er hemsida, att ni har flyttat med hela familjen till Thailand.
Efter läsandet av boken, det är så friande och ljust att se er lyckliga familj i bilden med alla Gudsgivna barn. Känns härligt och veta, att ni mår så bra.

Tandläkaren och jag hälsar från Helsinki.