onsdag 3 juni 2009

På väg till Sverige

Efter några timmars packning och fixande är vi nu klara för avfärd. Vårt andra år ligger nu bakom oss, så mycket har hänt och vi åker hem med en stor tacksamhet till Jesus. Vi har alla sett fram emot att få komma hem till Sverige en sväng och det känns tryggt att vi får lämna arbetet och våra vänner här i Guds hand. Den senaste veckan har varit full av träffar och ärenden så vi har inte riktigt hunnit med att uppdatera denna blogg.

Idag har Josef firat graduation! Egentligen är det inte förrän imorgon, men idag på genrepet fick Josef ta emot betyg och diplom. Imorgon när resten av förskolan firar är ju vi i Sverige. Vi är så stolta över våra barn och deras insats under detta år. Vi är så glada för den skola våra barn får gå i. De har nu vänner de ser framemot att få komma tillbaka till om några veckor.

2 kommentarer:

Eva-Lena sa...

Shalom alla 6!


Välkomna hem till brr kalla brr Svedala. Hoppas omställningen går bra och att barnen inte blir förkylda, ja ingen av er.

Ser fram emot att få träffa er både i kyrkan och i familjesammanhang.

Fritt från GT: "Rättfärdighetens sol går upp med hast, med läkedom och frälsning under sina vingar!" Gud vakar över er nu med i ert hemland. Koppla av! Ha kul!! Var lyhörda!!!

Kram/ Eva-Lena

Caroline sa...

Välkomna hem till Sverige igen, hoppas ni får en härlig semester.

Kramar Caroline