måndag 25 maj 2009

Sköningar

Här kommer en bild från i Söndags då vi skulle åka från hotellet där vi möts som kyrka. Detta sköna gäng vinkade av oss. Vi är glada då vi nu kunnat insatt ett team på tre personer som tar ledar ansvar de veckor då vi om tio dagar åker till Sverige. (Paulinas syster Erika gifter sig med sin Douglas) Nu på torsdag har vi bjudit hem alla nya i tron, var gärna med och be för den samlingen.

I lördags predikade Paulina på High Tea för kvinnor i församlingen ICA (International Community Assembly). Det var en brokig samling med hundratalet "expat ladies" från alla jordens hörn som bor i Bangkok. Vår vän Jane var Paulinas privata chaufför.

För några dagar sedan hade vi besök av en av Världen Idags reportrar. Du kan läsa hans artikel här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, tänk när ja jobbar me' de minsta små liven vet så väl hur varje litet barn imponeras åh älskar sina föräldrar! Inget går upp mot dem! Fick han skulle mamma vara med i allt! Så visst älskar de! Åh de är väl lite av den kärleken som ger oss lite extra injektion av tålamod att fortsätta älska/fostra/betjäna för att sen efter ett tag ställa sig upp åh putta ur dem ur knät, så de får gå lite själva! Glädjs me Gud åh er! Gud lägger varje sak på plats!! Åh så spännande!

Imorgon LadyLife här hemma, så spännande!!
Åh där Gud bestämt möte me många kvinnor! Vilken fest det ska bli!!

Love to you all!
If God is with you who can be against you!! Just me, Noomi