måndag 11 maj 2009

Predika i Jaisamarn

För en månad sedan hade vi förmånen att få tala i församlingen Jaisamarn Soi 6 och igår var vi inbjudna till att tala i Jaisamarn Soi 68.

Jaisamarn Soi 68 var den thai församling vi först besökte då vi kom till Bangkok 2007. Den gången fick vi tårar i ögonen då vi för första gången fick se hundratals thailändare tillbe Jesus. Nu hade vi alltså äran att få predika i samma kyrka och på första raden satt våra älskade studenter som varit med oss under helgen. I slutet välsignade församlingsledningen oss och bad för oss. Vi känner oss så förunnade med denna viktiga kontakt med en av de mer etablerade kyrkorna i staden.

Vi blev treatade med god mat och trevliga samtal men var tvugna att åka vidare till vår egen LifeCenter gudstjänst klockan ett. Hittills har det varit nya människor med varje söndag och det känns som om vi fått en familj av ungdomar här i Bangkok. Tack Jesus!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag nästan spricker av glädje och tacksamhet över vad som händer i Lifecenter Bangkok.Tänk att ni var villiga att gå till dom som aldrig hört.Nu är det nya lärjungar som tränas för det stora uppdraget.Mycket glädje o beskydd över hela familjen.
Kram Inga