söndag 3 maj 2009

Hundra samtal, åtta stygn och tre dop senare

Igår satte vi upp vårt kontor på Starbucks, MBK och sedan arbetade vi med att sortera alla nya kontakter. Tillsammans med två av våra thailändska vänner ringde vi över hundra telefon samtal. Det blev några timmar sedan flyttade vi till "Red Mango" glasskafé och fortsatte några timmar till.

Idag bar det av för familjen mot Hotel Dynasty för vår andra söndags gudstjänst. Barnen var taggade för de visste att några kompisar skulle komma. De förberedde pyssel och ställde ordning blommor och frukt vi köpt. Rätt som det är trillar vår älskade Jasmine och tappar ett glas som hon landar med armbågen på. Paulina fick, en kvart innan gudstjänsten skulle börja, sätta sig i en taxi mot akuten. Jasmine var så duktig men det gjorde ju mycket ont och hon fick sy åtta stygn.

Så fort Jasmine blev klar ville hon åka tillbaks till "kyrkan". De kom lagom till att vi skulle ha dop. En tjej blev frälst idag. Två tjejer och en kille döpta. Varje hjärta är så dyrbart i Guds ögon.

Vi var inte så många men alla var vid gott mod trots att vi saknade de team som nu varit med och livat upp stämningen. Vad vi gläder oss mest över är att vi börjar urskilja klipporna i gänget. Kram på er.

Inga kommentarer: