fredag 15 maj 2009

Vilken hjältinna!

Jag måste vara Guds favorit barn! Jag har fått världens bästa fru! I tisdags och onsdags var jag i Chiang Rai och undervisade, idag och imorgon skall jag till Phuket för ett missionärsmöte. Min fru tar både hand om familj och församling själv. Hur skall det gå? Ja, jag behöver inte oroa mig. Ni som känner min fru vet att hon är världens bästa mamma för sina barn. Men inte bara det, medans jag är borta för hon människor till tro på Jesus, förankrar nyfrälsta och har ledarsamlingar. Nu på söndag gör vi inget annat än att predika. Vi har ett värdlag och ett fikateam, lovsångsledare och tekniker, alla är nya i tron men super hungriga på Gud, hans ord och att få tjäna i Guds församling. Min fru har en smittande Jesus passion! Åh vad jag älskar henne!
/Daniel

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, Paulina är verkligen en hjältinna! Förstår vad du menar - din passion smittar verkligen Paulina! Längtar att få träffa dig och få lite ny passionssmitta från dig ;)
Fantastiskt med allt Gud gör och allt Ni gör för honom i Thailand! Här har vi firat Norge idag med bakelser och flaggor och sommaren känns i luften! Var välsignade, kram Petra S