torsdag 8 oktober 2009

En bra dag och en snygg tröja

Idag är en bra dag. Lugnt och städat på gatan, som vanligt. Alla våra thailändska vänner är skärrade över vad som skedde utanför vårt hus igår. Det är inte så vanligt att det sprängs bilbomber här i stan. Att det råkade bli några meter utanför vårt fönster var nog mera ett skrämsel försök av den onde... Igår kraschade en av våra datorer dessutom, och en massa annat strul under dagen. Igår var inte helt kass, vi fick berätta hur Gud hjälpt oss genom olika faser i livet för 300 ungdomar i 6an, 7an och 8an på barnens skola.

Men idag är en bra dag! Startade på gymmet. Ja, efter två års uppehåll och hemmagymmande är vi back in action. Så otroligt skönt, så viktigt och så duktig man känner sig. På fm var vi på universitet och haft LifeGrupp. Sen hittade vi denna snygga tröja till Jonathan från Shelter´s vinterkollektion. Underbara jultröjor som predikar glada budskap från kärnan och stjärnan i julfirandet. Nu skall vi fira att vi lever med en box med donuts. Lite balans i livet är inte fel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi förstår av det som sker att Gud har stora saker på gång i Bangkok.Vi ber om extra blodets beskydd över er o församlingen Läs Ps.91
Kram Inga

Caroline sa...

Otäckt med bilbomben utanför ert hus men skönt att höra att ni mår bra allihopa.

Kramar Caroline