onsdag 25 november 2009

Ett stort böneämne och ett stort bönesvar

Varje onsdag kväll har vi bön och nattvard i vårt hem. Vilken styrka. Vilken förmån. Nattvarden är en viktig och ibland försummad del i den kristna gemenskapen. Bönen känns viktigare än någonsin just nu. Det är så mycket som händer. Kamp och segrar. Vi tror Gud om att starta upp en ny gudstjänst mitt i centrala Bangkok. Vi står i förhandlingar om en lokal i samma byggnad som Starbucks där vi har våra kvällskaffe samlingar på söndagarna. Be gärna om favör angående detta. Vi berättar mer i det nyhetsbrev vi skickar om några dagar. (Längst ned på denna sida kan du fylla i dina kontakt uppgifter ifall du skulle vilja ha vårt nyhetsbrev skickat till dig.)

Ikväll firade vi också att vi äntligen kunnat köpa instrument till församlingen. Stort tack till dig som varit med och gett till detta. Även om vi hittat några riktiga klipp i China town så blir det mycket pengar i slut ändan ändå. Folket här har också gett generöst. I en affär så betalade vi allt i kontanter. Vi lade upp offer kuverten på disken och summerade... Personalen fick kontrollräkna alla tusenlappar, hundringar, tjugor och mynt. Nu ligger några dagar av intensiv träning inför söndagen. Alla i bandet är så taggade, det skall bli roligt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Josef på födelsedagen.
Jag önskar att du får en härlig födelsedag!!!!!!!
Vad härligt med alla instrument.Vilken lovsång det blir på söndag.Vi står med i tro för nya Gudstjänstlokalen.
Gud ska ge favör.Hans hjärta klappar för Asien.
Kram Inga

Anonym sa...

OWoah!! Så spännande...
Gud har en plats för sitt folk att tillbe. Jaa, de har han verkligen!! Han vill så mycket mer de vet vi ju =)!! Gud bygger sin tron mitt i Bkk!!
TACK för senast de var så speciellt att se de me egna ögon!
Hälsa o ta hand om var o en som er givits. Löve, Noomi

Neh.8:10

Anonym sa...

Ååhh,.. så STORT GRATTIS till JOSEF på hans dag!! Saknar er alla såklart. Ser i spänning fram emot att höra om framtiden!
Bless and Love from me!