söndag 29 november 2009

Fira Livet!

Vilken helg! Igår så hade vi International Festival på barnens skola. Josef och Jasmine bar den svenska flaggan vid inledningen. Sedan följde ett program från världens alla hörn. Bilden visar ett inslag från norra Thailand. Efter det var det matstationer runt hela skolgården. Vi njöt av Apfelstrudel, Amerikanska hot dogs, thai sweets, Swiss chocolate...

Under veckan har vi äntligen kunnat köpa våra instrument. Och sedan vi köpt dem har vi haft bandet repandet på vårt loft. Hela huset har skakat. Idag så var det dags. Första gången efter många veckors väntan och insamlingar. Idag spelade de, och de är förvånansvärt bra efter att bara ha repat ihop mindre än en vecka. Alla var så glada. Även om denna nya fas även innebär mera jobb med riggning och soundcheck etc.

Men höjdpunkten idag var när Nut som ledde lovsången idag också fick döpa sin vän Em. För vad är nya blanka instrument jämfört med förvandlade liv. Det är ju det vi är här för. Det är ju för människor som kyrkan existerar. För att föra Gud till människor och människor till Gud och människor till varandra i äkta gemenskap.

LifeCenter Bangkok.
Real God.
Real Friends.
Real Life.

3 kommentarer:

Noomi sa...

and REAL JOY!!

Caroline sa...

En liten hälsning till er från ett mörkt och grått Sverige kommer här. Härligt att ni har det så bra i Bangkok och att ert jobb går så bra också.

Kramar Caroline

Jimmy Salamander sa...

Va roligt att ni har fått ihop ett band!! Antar att Nut och gänget rockar som aldrig förr :)

Tänkte bara kolla lite, vad är det för pris på instrument och tillbehör i bangkok? T.ex. Fender stärkaren ni ser ut att ha köpt?

Stay blessed!

/Jimmy
jimmy.savander@hotmail.com