måndag 5 november 2007

En underbar helg

Efter fem timmar i bilen på fredagkvällen vaknade ändå barnen på lördagen för att se soluppgången över Siambukten. När vi ätit frukost tog vi en morgonpromenad på stranden och plockade snäckor.

Men det som gjorde starkast intryck denna helg var att få lära känna Lars Lornér! 1970 kom han med sin familj till den mysiga staden Prachuab. Då fanns inga kristna i stan. Det var så inspirerande att få höra Lars berätta om kampen och segrarna och se allt det Gud gjort sedan dess. Idag har Prachuab en stark församling med flera dotterförsamlingar, en bibelskola och en skola med över tusen elever.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nu blåser det snålt. Känns att vintern drar närmare.Ni har fått njuta av en underbar välbehövlig minisemester.Dessutom fått möta Lars Lornér.känner igen namnet, men vet inte så mycket om honom.Men förstår att hans erfarenheter och arbetet med sånt fantastiskt resultat ger er inspiration och stöd och också stärker er i tron på den vision Herren lagt ner i era hjärtan.Underbart att se er videohälsning i Lifecenter igår.
Var välsignade mina underbara älskade vänner.Vi tackar Gud för er. Många varma kramar från oss alla/ Margareta

Anonym sa...

Saknar er!
Såg en skymt av era ansikten när filmklippet visades i söndags. Höll på med något med lillgumman så jag missade vad ni sa, men det var kul att se er i alla fall.
Kramar /Jennelie

Anonym sa...

Hej!
Jag har idag fått reda på att jag får fortsätta min tjänst här i Nacka. :) trevligt! ökar semesterkassan!
kramar från systeryster erika

Anonym sa...

Tänker:
Som vattnet bryter igenom/fram bryter
GudsHärlighet fram..

Vacker bild.. nytt skrivbord underlägg!!

Take CARE!! You´r the best!
hejja er! Love fr. Sweden

Anonym sa...

Det SNÖAR här i sverige idag! ;)

Anonym sa...

Vad underbart att höra att Gud är med er och vi ber om ett mäktigt genombrott i Thailand.På torsdag 15 nov. reser Maggan o jag med Mission SOS till Khon Kaen.Själva festivalen är 21-25nov. och det skulle vara fantastiskt om ni kunde komma dit så vi kan träffas.Vi ber att ni ska få gå och stå i mirakel hela tiden.Inga

Noomi sa...

ÖNSKAR er en UNDERBART fantastisk helg denna helg oxå, i andra saker men ändå välsignat på sitt sätt! Han är för oss va kan då vara emot oss!

Loove er från ett snörikt Sverige//Noomi