söndag 18 november 2007

Långhelg

Denna helg tog vi med mormor och morfar till stranden. Helt underbara dagar. Det är fantastiskt att bara ha 2,5 timmar till semesterparadiset. Vi kom hem på söndagseftermiddagen. Vi hade på nytt bjudit in några vänner, tyvärr var det inte så många som kunde komma. Däremot hade vi våra vänner familjen Strömberg som jobbar i Burma/Myanmar hos oss.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej familjen Brolins och Holmbergs!
Nu har vi våran dator igång igen efter att den har varit på lagning. Vi tänker mycket på er och nu har ni fått ner mamma, pappa och Erika va kul för Er och barnen. Att få gå till stranden låter helt underbart för oss i höga nord. Ihelgen har vi haft församlingen Giliad från Göteborg på besök hoss oss i Life Center helt underbara människor och vilken härlig konsert de bjöd höll på lördagskvällen. Idag måndag är jag ledig och solen skiner jag tänker nu gå ut och kratta sista löven för i år och sedan ta en promenad eller cykeltur. Ta väl hand om er allesammans och hälsa alla. Leif och jag Ewa älskar Er Guds rika välsignelseöver .

Anonym sa...

Hej på er!
Nu har jag suttit och läst eran dagbok. vilket äventyr ni är med om! Jag beundrar er som lämnat tryggheten här i Sverige och gett er ut på äventyr med hela stora familjen. Det är vi nog många som skulle tveka inför. Ska komma ihåg och be för er.
Vi för vår del har det bra. Det är mycket som sker runt omkring men vi är lyckliga och trygga ändå. Är så tacksam för min familj och för min kära omtänksamma Gud som vet vad jag behöver dag för dag.
Må nu så gott hela familjen Brolin!
Kram Johanna Östman