onsdag 21 november 2007

Visum och truppförstärkning

Igår spenderade vi större delen av dagen på immigrationsverket. När vi väl kom därifrån hade vi alla fått studentvisum fram tom 31 okt 2008 eller så länge vi nu studerar.

Nu börjar vi bygga vårt team. Idag kom Therese från LifeCenter. Hon har upplevt att hon skall hjälpa oss med barnen. För oss är hon som sänd av Gud! Imorgon börjar Paulina sina thaistudier och Daniel åker till Mission SOS kampanj i Khon Kaen.

9 kommentarer:

Noomi sa...

Varje pusselbit faller på plats i rättan tid! LOVE U ALL. GLAD ATT TETTE är på plats nu! SKÖT om VARANDRA! Ni är bäst!! See U!!//Noomi

Noomi sa...

GRATTIS till "VISUMena"!!
Härligt när saker liksom ordnar sig!

Anonym sa...

Härligt att Therese har kommit ner och att allt verkar ha gått bra. Roligt för barnen att ha Therse där. Ni kommer att få en bra tid tillsammans. Hälsa Gunvor och Henry ifrån oss. Gud rika välsignelse över er allesammans.
Ewa & Leif

Anonym sa...

Vi vill hälsa så mycket till er Paulina och Daniel och till er Gunvor och Henry och önskar att ni ska få många trevliga, roliga och sköna dagar tillsammans. Vi har samlats till TVG hemma hos oss i kväll då ni var med oss i våra böner. Alla i gruppen hälsar så mycket till er alla.
Många hälsningar /Anke Lindgren

Anonym sa...

Kul och höra att det går bra för er och att allt går framåt med Guds hjälp. Kör hårt uppe i Khon Kaen Daniel, det är ett härligt gäng som håller till där.

Anonym sa...

Så härligt att läsa om de goda, glada nyheterna.Ha en underbar helg!
Hälsningar från ett novembergrått, snöblandat i luften V-ås/ Margareta

Husfrugan sa...

Kul att se hur stora ni barn har blivit! Det är kul att se dig therese där oxå:) Lycka till med allt!
Här ligger det nu ett litet mycket tunt täcke med snö, det försvinner nog snabbt...
Jag ska till kyrkan nu och fortsätta med Adventskonsertens förberedelser.

Ha det så bra allihopa!!
KRAM KRAM

Anonym sa...

Tack för senast! Vi älskar er!

Anonym sa...

Hej Daniel och Paulina!
Härligt att läsa er blogg och se att ni har det bra.Trots ett å annat missöde.. Vore kul att hälsa på er när vi ska till BKK. Önskar er alla en härlig söndag.
Stooora kramar från Linda å Romeo