fredag 30 november 2007

Grillfest i trädgården

I onsdags hade vi äran att få besök av ett trettiotal teamare från Mission SOS. Vi förberedde med inköp av myggspiraler, ljusslingor till träden, picnic mattor, frukt osv. Det blev en underbar kväll då vi bjudit in en av våra grillare på gatan att servera grillade läckerheter med ris. Vi blev så uppmuntrade av deras besök (inte minst av våra favoriter Inga, Maggan och Diego från LifeCenter, Västerås).

Igårkväll mötte vi det härliga pastorsparet Sven och Vicky Bengtsson från Märsta. Vi tog en liten shoppingrunda på det gigantiska MBK i centrala Bangkok. Avslutade det hela med en välsignad fika stund på Starbucks.

Nu är det äntligen fredag. Våra hjärnor kokar av thaistudierna. Natten till idag drömde Paulina för första gången på thai. Inte illa va... Men det kanske var en mardröm... Vi ber Gud om förmågan att ta in detta språk. Vi får påminna varandra om att man äter en elefant en bit i taget.

På måndag åker mormor och morfar hem. Tänk vad tiden gått fort. Morfar har hunnit fixa och dona mycket med elsäkerheten i huset och diverse andra grejer som behövs i ett hus som detta. Nu skall vi passa på och njuta de sista dagarna.

6 kommentarer:

noomi sa...

Herren ska välsigna i överflöd! Underbart!!
löve

Jennie sa...

=)!!!!!

Bra idé å bjuda in grill-killen!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam från Jennie å familjen

Anonym sa...

Vad spännande och trevligt. man skulle gärna velat va med, förstås.
det är nog inget problem för Paulina att lära sig språket; att tala och förstå. Hon har ju musiköra svetja! Detsamma gäller nog husbandet.
Nu regnar det!1:a december.Även igår på Andersdagen. Ni vet det gamla ordspråket Anders slaskar julen braskar...Önskar er en underbar helg tillsammans. Hälsa också Gunvor &Henry!
NJUT Av GEMENSKAPEN OCH DET FANTASTISKA LAND NI BEFINNER ER I!
Kramar Margareta

Erika sa...

Hej!

Trevligt med grillfest :)
Jag önskar er en härlig helg tillsammans.

kram kram från syster svägerska moster och dotter erika

Caroline sa...

Hej kära vänner!
Tre veckor kvar till julafton och regnet öser ner ute. Vilken härlig grillfest det låter som att ni hade. Skönt att höra att allt är bra med er alla sex.

Kramar Caroline

Anonym sa...

va mysigt det låter!! tänk om man skulle kunna ha det här =(...men jag ska väl inte klaga, vi har massa underbar regn och slask här i sverige...saknar er!
kram neta