söndag 23 december 2007

En viktig dag

Idag har det varit val här i Thailand. Läs mer här.

Vi har haft en del vänner på besök. Vi julpyntade vårt hus och Therese hade gjort iordning små chokladgåvor. Tyvärr ringde många och lämnade återbud :-(

Men som det står om i Bibeln så gick vi ut på gator och gränder och då fick vi bjuda in en härlig ung familj som kom hem till oss. Deras 6 mån gamla dotter heter Jenny! Två och en halv timme efter kom vår vän Pam på besök med hennes en och en halv månad gamla Palm. Vi sjöng "Stilla Natt" och hade en mysig stund.
Ingen av de vi haft hos oss denna helg har tidigare firat jul. Ja, förutom farmor och farfar som kom igårmorse till allas glädje! De hann inte packa upp sina väskor förrän barnen skulle pynta granen de tog med sig i resväskan. På em igår kom så en skolkompis till Jemima med familj.

2 kommentarer:

Anonym sa...

GOD JUL till Er alla. Vi har haft en härlig stund i LC idag. Bell sjöng och vi hade mingel efteråt med kaffe, glögg, godis och mandariner m.m. Nu är julklapparna hos S-G o P imorgon kommer vi med en hel del mat. Barnen är i full förväntan inför julen Roligt att ni har haft lite thailändska gäster samt att farmor o farfar är hos Er. Hälsa dem så hjärtligt ifrån oss.
Julkramar och gud välsignelse till Er alla ifrån oss EWA o LEIF

Margareta sa...

Sann julglädje!God fortsättning kära vänner!
Kramar från Svenssons