tisdag 25 december 2007

Merry Christmas!

Vi hoppas du har en underbar julhelg. Här njuter vi av julskinka, improviserad glögg, prinskorvar, köttbullar och allehanda godsaker... vi har även kompletterat vårt julbord med några thailändska läckerheter. Nice! Vid midnatt så kom några vänner förbi och sjöng julsånger innan de skulle gå ut med julgåvor och filtar i slummen. Ni ser några av presenterna på flakbilen. Tillsammans med våra gåvogivare har vi kunnat finansiera denna satsning. Tack för att du står med oss och gör Guds kärlek känd i Asien. "Remember the reason for the season!" Vi vill njuta av allt det goda Gud gett oss av vänner, familj, mat, gåvor och glädje men också sträcka oss ut till de som är de fattigaste och bortglömda.

5 kommentarer:

Margareta sa...

Underbart att läsa ert inlägg idag.
Det ger även vårt firande ännu en dimension. Mycket speciellt att se thailändarna på flaket på väg ut med glädjens budskap på ett högst konkret sätt.Utan Jesus, den verklige Jesus är julen en tråkig skramlande, ytlig historia. Som att öppna ett vackert paket men utan innehåll.Hälsa alla!!!

Anonym sa...

Härligt att ni har haft en underbar julhelg samt att ni har skapat lite nya traditioner. Vi älskar er. Ewa o Leif

Anonym sa...

Hej hej, hoppas er jul var härlig å att ni får ett gott nytt år! Vi kom just hem fr 3v på Koh Lanta, där vi träffade Pernilla m fam. Kul! Tyvärr flög vi inte via BKK. Paulina, vet ej om du fick mitt sms jag skickade i går, men just nu så flyger jag inte, kommer att jobba på marken ett tag.. Men jag känner på mig att vi kommer ses snart ändå. Sköt om er så länge å forts sprida det ljus å den värme ni har!! Ni har sååå stora hjärtan.
Stor kram Linda o Romeo

Petra sa...

God Jul kära vänner,härligt att ni haft trevliga juldagar. Sorry att jag inte använt möjligheten att skriva här tidigare, har varit på g några gånger men sen har processen att få igång det tagit för lång tid... Hoppas det funkar nu. Vi saknar er här hemma, drömmer drömmar att vi träffas , tänker på er och ber för er...Vi älskar er! Ibland håller jag på att längta ihjäl mig efter dig Paulina, puss!Tack för ditt gulliga brev också! Ni gör ett fantastiskt arbete, var välsignade i allt ni företar er! Gott nytt år också förresten, tänk det året ska vi få träffas! Kram Petra

Nome sa...

Välkommna tillbaks till ert ljuvliga & livliga Bangkok!! VÄLSIGNAT nytt år! Stayed blessed!