onsdag 19 december 2007

Uppvärmning inför jul

Igår bättrade vi på julstämningen med att äta färska jordgubbar... De odlas tydligen i norra Thailand.
I helgen så var vi på ett roligt födelsedags kalas. Vi blev inbjudna av några grannar till en av våra klasskamrater. En kille i Jonathans ålder firade 1 år. Hans trevliga föräldrar ringde upp oss, pappan i huset är svensk. Väl på festen fick vi lära känna många sköna människor. Bilden är tagen av Hasan, en kille från Pakistan, det är hans mamma till vänster och hans fru i mitten. Tjejen mittemellan dem är födelsedagsbarnets mor.

På söndag är det vår tur att bjuda in till fest. Vi vill presentera julens budskap för några vänner och det skall bli så roligt, alla är välkomna! Hör av er först bara...

6 kommentarer:

Anonym sa...

mmh...
VÄLSIIIIIIIGNEELSEEE!!

Margareta sa...

Vad fina ni är på bilden.Där trivs ni ser jag.
Tänk så underbart Gud leder oss och så mkt trevligt vi får ha det under resans gång.
Er fina julfest kommer bli fantastiskt. Att vara på fest hos er är alltid så trevligt för ni gör alltid det där lilla extra.

Anonym sa...

Härligt att höra att allt funkar så bra därborta. Alltid kul att läsa om era framsteg. Jag tycker ni var jättemodiga som flyttade med hela familjen till ett främmande land för att missionera. Ha en riktigt välsignad jul. Men jag antar att ni får klara er utan julgran i år...

Anonym sa...

God Jul på er :)
vad snygga ni är på bilden.
Vi ska till Maria och Jocke ikväll, Sofia o Kalle kommer dit imorn å då ska vi ha lite minijulafton. Sen åker vi till Dalarna till Gunnarssons stuga och så firar vi jul där. Ska bli trevligt. Hoppas ni får en riktigt rolig fest och en underbar jul!


Kram på er alla!!

Anne Collén sa...

God Jul från Skåne! Kul att läsa om vad som händer nere hos er i värmen. Grattis Daniel, i efterskott, på födelsedagen! Ha en härlig jul och ett gott slut på 2007. Varma kramar Colléns. Pst; jag bloggar också: annec.blogg.se, ifall ni vill hänga med på vad som händer i denna del av världen :)

Anonym sa...

Vad fina ni är!!
Hoppas att ni får en riktigt mysig fest imorgon.

Kram

amanda