torsdag 25 februari 2010

Jemimas party

Vilket party!
Jemima hade över 35 vänner hemma hos sig och firade med pasta, tårta, stövelkastning, säcklöpning, klädstaffett och det hela avslutades med ett poolparty!

Ja, och innan dess hade vi förstås den beryktade fiskedammen.

Och så kaplastavsbyggartävling.

Poolpartyt lyfte till nya höjder då de två närvarande svenska papporna, Daniel och David, plaskade ner bland barnen.

Och allra sist så samlades alla i barnpoolen och lyssnade då Daniel berättade berättelsen om Kungen, Riddarna och Flöjten.

Det är så roligt med dessa fester. Vi får möjlighet att lära känna våra barns vänner och deras föräldrar.

Jemima hon är en mycket omtyckt tjej och hon har ett gäng härliga vänner. Visst längtar våra barn hem till Sverige ibland... men där är det ju svårare att fira med ett poolparty i februari.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fantastiska bilder från ditt kalas Jemima. Många av de här kompisarna ska få möta Jesus.Tänk att poolen är färdig och att den är så nära.Vi har ju bett om en pool till er sen ni flyttade till Bangkok.Gud är god./kram Inga

Noomi sa...

HÄRLIGT att se!!
Hoppas barnen kan få ha poolparty i lagom varma sverige i sommar för svenska kompisar då!! Har ju varit en extrem vinter så borde bli en bra sommar! SER fram emot att få se er här i Sverige inom en snar framtid!! Bless and Love till dess i vardagen o festen! GUD är med o önskar hans välsignelse på många områden!! <3