måndag 15 februari 2010

Celebrate Marriage 2010


Alla hjärtans dag betyder mycket för oss. För tre år sedan upplevde vi Guds tilltal om Bangkok. För två år sedan hade vi vårt första dop här. Förra året bjöd vi in vänner till Celebrate Marriage 2009. I år gjorde vi en uppföljare. En liten men naggande god samling. Detta är så på Guds hjärta. Vi är som kristna uppmuntrade att hedra äktenskapet.
(Heb 13:4)

Se fler bilder här: bilder på facebook

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så står det väl inte riktigt... I Hebr 13:4 läser vi att äktenskapet ska "hållas i ära", men vi ska ära Gud. Jag förstår dock att det känns lockande att ära äktenskapet för människor som aldrig varit nära Jesus. God Loves Asia. Här ser ni mest ut att älska er själva.

Anonym sa...

På Guds hjärta är att vi alla ska vara ett.

Anonym sa...

... att alla hjärtan ska vara ett hjärta på alla hjärtans dag och varje dag.

Anonym sa...

Förlåt om jag uttryckte mig oklart här, överst på sidan. Jag menade inte att ni inte har en tro - kanske lät det så - men vissa som har en tro har ännu inte varit så nära Jesus som Johannes, som lutade sig mot Jesu hjärta. Så nära föds en vilja att uppleva 'alla' hjärtans dag i Ordets rätta bemärkelse, efter allas hjärta i Jesus, efter den enhet som är större än köttets. Låt människor se alla hjärtan ära Gud som ett hjärta!