lördag 7 augusti 2010

Thai style

Idag besökte vi ännu en del av Bangkok vi inte tidigare besökt. Lördagar är vår familjedag och idag ville barnen upptäcka Little India - Pahurat - en spännande, sjudande indisk del av Bangkok. Här säljs tyger i enorma upplagor och försäljarna klättrar på travarna. De allra flesta är Sikher med sina turbaner. Dofter av rökelse. Trångt och färgglatt. Massor med stånd av olika slag. Vi gick förbi ett antal affärer som sålde Hindugudar i alla storlekar.

Vi hittade även fina thai dräkter till de två yngsta. Så nu är de förberedda på när det blir Thai-day på deras skola.

Ikväll blev de det populäraste paret i Bangkok! Snacka om kontaktskapande. Skulle de ta betalt för varje foto skulle vi kunna köpa en bil nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åååh såå Otroligt vackra de Stora-små är!! Tack att Ni delar med er av bilder o er vardag o så. De är gott att stå me o att se vad som händer när GUDSrike får beröra människor, från alla länder, stammar o språk! MÄKTIGT o UNDERBART!! Det bästa vi fått som gåva - de bästa att ge som gåva!! Det bästa !!
VAR SÅÅÅ välsignade mitt i allt på alla sätt!! Saknar er närvaro i Sverige - men å andra sidan gjädjs ja över när Namnet som är över alla namn blir känt överallt! YES!! <3
STAY BLESSED!!
//Noomi-;M, Västerås, Sverige