måndag 20 april 2009

Hunger i Bangkok

Idag ringde en man till Daniels mobil. Först hade han lite svårt att placera honom. Det visade sig att det var en taxichaufför vi åkte med för några dagar sedan. Han ville bara berätta att han hade bytt nummer och att han nu hade läst ut Nya Testamentet som vi gav honom.
När vi åkte med honom för en vecka sedan berättade han att han alltid velat läsa Bibeln men aldrig sett en Bibel i hela sitt liv! När vi kom hem fick Daniel sitta kvar i bilen en lång stund och berätta om Jesus.

Hungern efter sanningen och hoppet som vi har fått i Gud och hans ord är så stort. Så många är så intresserade. Vi hinner inte med alla. Vi ber Gud om medarbetare. Ikväll landar 14 personer från LifeCenter i Västerås. De kommer få jobba hårt denna vecka. Be för oss alla och speciellt denna torsdag då vi tror många skall upptäcka livet med Jesus.

För några dagar sedan böjde sig Paulina ned för att ge en tiggare ett NT. Plötsligt kom det fram en man som frågade om det var en Bibel och om hon visste var han kunde få tag på flera. Här rycker människor åt sig budskapet om Gud och hans kärlek. Det behövs mer än någonsin.

2 kommentarer:

Margareta sa...

Saliga de som hungrar....DE SKALL bli mättade. Vilken uppgift att komma med livets bröd.
Hur ljuvliga är icke fotstegen av dom som frambär ett gott budskap.
Vilken glädje och vilken utmaning samtidigt.
Önskar er en välsignad vecka.

Anonym sa...

Så GLAD över teamet som kommit till er!! ALL VÄLSIGNELSER över er åh dem o framförallt över människor som ska få höra evangeliumet som är så bra!!
Lots OF Love
and Blessings önskar
jag er//Noomi