måndag 27 april 2009

Missionärslivet är hårt ;-)Här kommer en videohälsning från vår lediga dag med teamet. Tidigt i lördags morse åkte vi iväg med en minibuss mot Ko Samet. För en del av våra thai vänner var det första gången de var på stranden. Det var så roligt för oss alla. Barnen njöt och det var viktigt att bara slappa och skoja tillsammans som team efter en intensiv vecka i Bangkoks hetta.

Sedan på söndagen hade vi en bra gudstjänst med några av våra nya syskon i Jesus. Härlig lovsång, undervisning från Bibeln, god mat tillsammans och så fyra personer som döptes i regnet. Vilket go stund. Älskar livet, Jesus och hans församling.

Efter gudstjänsten så åkte LifeCenter teamet vidare mot Kina innan de åker hem till Sverige. Tack för att ni kom förbi! Ni är ett skönt gäng med hjältar! Visst är det en förmån att få vara med och tjäna Jesu församlingsbygge bland de onådda!

Nu förbereder vi oss för andra veckan av GOD LOVES BANGKOK festivalen och imorgon kommer 27 personer från MissionSOS och MCM. Fortsätt be för oss, de nyfrälsta och att vi skall få se fler människoliv förvandlade av Jesus.

1 kommentar:

Caroline sa...

En liten hälsning från ett vår-igt Sverige med sol och äntligen värme. Det blir bara grönare och grönare i naturen och det är så vackert. Ni finns i mina tankar och böner!

Kramar Caroline