fredag 10 april 2009

Be för Sengidoji

För några dagar sedan fick vi en dyrbar gåva från Bhu*tans försvarsminister, ett bälte vävt med glada färger- en gåva de Bhu*tanesiska kungarna brukar föra med sig när de skall hedra någon. Hans son är den man som det står om i vårt inlägg: "En gudagiven vän". Denne unge man skulle bli döpt på påskdagen här i Bangkok men åker nu hem till Bhu*tan för att hans pappa var i en hemsk bilolycka inatt. De tre andra i bilen omkom.

Sengidoji ligger i respirator och vi vill uppmuntra dig att vara med och be för honom. Gud hör bön! Vi tror Gud har stora planer inte bara för Sengidoji utan även för hans land. Be för den nytroende Wangchuk som nu åker till sin älskade far. Be om tro för helande och att även Sengidoji skall få uppleva syndernas förlåtelse i Jesus.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ber om kraften jesus evanglium ska bli synlig åh komma dessa människor till del, den blinde ska se, den döve höra, den halte ska åter få kraft i sina ben, den krossade ska jubla. Påminns om orden om abraham; där ALLT hopp var ute, hoppades han och trodde att han skulle bli en fader till många folk. När de e kört för oss rent mänskligt kan Gud kliva ner åh gör miraklet. Han gör de om åh om åh om igen. Vad inget öga sett, inget öra hört..

Love åh Blessings åh kraften i evangliumet önskar jag er till del denna påsk,
Love, Noomi

Anonym sa...

Fantastisk berättelse och naturligtvis känner vi det angeläget att stå med i bön för denna man och hela familjen.Önskar er alla inklusive de svenska gäster vår älskade pastor PJ och Ulrica.
Love and Blessings denna påskafton
Kram Margareta & Lasse m familj och vänner