fredag 31 augusti 2007

Ett stort bönesvar! Och ett till...

Igår landade vi i Malaysia för att förlänga vårt visum... Tack Jesus för lågprisflyg! Vad vi inte visste var att Malaysia firar sin 50 åriga födelsedag idag... Vilket skulle göra att vi inte kunde få visum förrän på måndag... Men genom ett mirakel fick vi alla i hela familjen tremånaders visum efter bara några timmar. (Ni kan läsa mer i nästa nyhetsbrev.) Idag kan vi alltså softa och imorgon får vi åka hem till Bangkok.

Dessutom kan vi glädjas åt att den Koreanska gisslan i Afghanistan är fria. Gud hör bön! Samtidigt ber vi för släkt och vänner som sörjer de två som fick dö i uppdraget. Låt oss alla påminnas av allvaret i att ta detta uppdrag på allvar. Även i Bibeln möter vi Peter som blev mirakulöst befriad från sitt fängelse och Stefanus som blev martyr.

7 kommentarer:

Morfar sa...

Härligt att allt ordnar sig.
Gud är god!
Gunwor och Henry

Margareta sa...

Guds godhet och omsorg är enorm.I smått som stort.Säkert lite roligt att lägga ännu ett land på"meritlistan",inte minst för barnen.
Tjatigt, men jag säger det igen.Det är så glädjande och inspirerande att läsa bloggen. Nationerna ligger starkt också på mitt hjärta och mission triggar mig.
Det globala perspektivet på Guds verk blir tydligare år från år.
Be blessed.

Margareta sa...

Lite grann om vädret. Kylan har kommit.Risk för frost natten till idag så långt som ner i Blekinge. Snö i Lapplandsfjällen.

Sandra sa...

Ni verkar ha det grejt. Jag önskar att jag var med :)
Eilert hälsar med ett öronbedövande skrik...

Chan rak kun

Caroline sa...

Hej kära vänner! Vad underbart att allt går så bra för er och löser sig. Gud är verkligen god! Guds rika välsignelse önskar jag er alla sex.

Kramar Caroline

Thore & Inga sa...

Kära Paulina & Daniel!
Vi är imponerade över ert mod.
Vi gläder oss med er över Guds trofasthet och nåd
Hälsa de rara barnen!
Inga & Thore

Liz sa...

Hejsan! om jag får vill jag gärna be för er och barnen!!!

Gud är med er i alla dagar in till tidens slut,lita på hans godhet och nåd. Önskar er Guds rika välsignelse